Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4Vandaag de dag runt ze haar bedrijf Hebbes Media 
samen met Hans Schreuder.
Daarnaast werken ze vaak samen met andere
zelfstandige professionals uit het vak.

Onder Hebbes Media vallen de ondernemingen:

Afbeelding 5


Hebbes Academy
Voor trainingen, cursussen en workshops. Gespecialiseerd in de workshops werkgeluk, de opleiding tot trainingsacteur, presenteren, acteercursussen, story-telling, auditie-trainingen en een acteerweek.

DeTrainingsacteurs.nl
Een platform waar trainingsacteurs en opdrachtgevers elkaar ontmoeten. Waar men elkaar rechtstreeks kan benaderen en zonder tussenkomst van een bureau aan de slag kan. DeTrainingsacteurs.nl heeft geen winstoogmerk, ons doel is de opleidingen van Hebbes Academy verder professionaliseren. Trainingsacteurs op deze site volgen ook jaarlijks een bijscholing om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Arianda.nl
Arianda, de spreker op uw congres of bijeenkomst! Gericht op werkgeluk, tegenslagen en je eigen talent

Hebbes Theater
Een theatergroep met een professioneel theaterprogramma, zij zijn de vaste spelers en zangers van de voorstelling
TO BE WHAT YOU WANT TO BE.

Daarnaast werkt ze sinds 1996 vaak samen met: Castingbureau Hebbes
Hebbes Casting is al dertig jaar een begrip in Hilversum. Arianda is betrokken bij Hebbes Casting in de functie van castingdirector en trainer. Een rol waarin verbinding tussen opdrachtgever en acteur, goed kunnen kijken naar mensen, oprechte en duidelijke feedback geven éven belangrijk zijn. Vandaar ook de naam Hebbes Academy, de verbinding met het castingbureau waar alles begon, de Academy is er voor professionals en staat geheel op eigen benen. Vanuit deze achtergrond geeft ze de auditie en camera trainingen. 

Sinds enkele jaren is het 'we': Hans Schreuder kwam haar versterken en tot op de dag van vandaag zijn zij de vaste personen achter Hebbes Media. Daarnaast werken ze vaak samen met andere zelfstandige professionals uit het vak.

Arianda houdt zich voornamelijk bezig met met de Academy, het Hebbes Theater en haar werkzaamheden als castingdirector en spreker.

Hans is de techniek van Hebbes Media, maakt de websites en verzorgt de eindmontage en techniek van onze producties. Hij vertegenwoordigt ook de financiële afdeling, maakt de offertes en doet de gehele financiële afhandeling.