Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4

Ook werk maken van geluk in jouw organisatie?
TO BE WHAT YOU WANT TO BE is de impuls.
Naast de theatershow en het boek geven onze trainers en acteurs workshops en trainingen over het vergroten van werkgeluk. Interactief, inspirerend, uitdagend en creatief. Investeren in werkgeluk loont.
Hoe? Dat laten we je beleven!


Alle trainingen en opleidingen: Hebbes Academy

Afbeelding 5

In de workshops en trainingen werken we met het door onszelf ontwikkelde TOPPS-model. De mate van werkgeluk stoelt op vijf pijlers:

Talent, kan je je talent kwijt in je werk

Onafhankelijk, kan je zelf keuzes maken

Personen, binding met de mensen waarmee je werkt

Plezier, heb je plezier in je werk

Stip, het hogere doel, jouw stip op de horizon


Duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, employability, uitval of burn-out. Actuele HR-thema’s van nu. Er wordt veel van organisaties en mensen gevraagd. Het tempo ligt hoog en veranderingen komen in razend tempo op je af. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je organisatie klaar is voor een glansrijke toekomst. Investeren in werkgeluk loont. Hoe groter dat geluk, hoe hoger de kwaliteit, des te meer innovatie, een grotere betrokkenheid, tevreden klanten en meer succes. Investeren in werkgeluk zorgt voor betrokken medewerkers die creatiever zijn, beter presteren en langer blijven. Investeren in werkgeluk is ook besparen op werving en selectie.

Afbeelding 6


Hoe wij deze pijlers vertalen naar workshops of trainingen? Wat dacht je van een staande brainstorm over ‘onzin’-regeltjes, een workshop Zang om de teamgeest een boost te geven, het kernkwaliteitenspel over talent of de ‘waarom-zijn-wij-op-aarde’-quiz. Wij zijn ervaren binnen uiteenlopende organisaties en branches. Reken dus op een goede en inspirerende vertaalslag naar uw organisatie.