Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4

Afbeelding 5

Keynote werkgeluk/werkplezier.
 
Dit interactieve seminar is het kleine broertje van de theatervoorstelling TO BE WHAT YOU WANT TO BE.

Werk je om te leven, of leef je om te werken? Word jij gelukkig van je werk? In de lezing Werkgeluk, ontdek jij waarom werk maken van geluk en eigen verantwoordelijkheid nemen loont.
Uit onderzoek blijkt dat investeren in werkgelukkige medewerkers en organisaties echt oplevert. Je krijgt inzicht in je eigen drijfveren en wensen en ontdekt wat de belangrijke pijlers voor werkgeluk zijn. Gelukkige medewerkers zijn 37% productiever.

Inhoud
Inzicht in de belangrijkste pijlers onder Werkgeluk, ontdek wat voor jou belangrijk is om gelukkig te zijn in werk en hoe dat zit in jouw organisatie.
Deze lezing van 45 tot 60 minuten kan worden gegeven door alleen spreker Arianda maar ook met collega's, (zangeres/actrice) om het geheel wat meer aan te kleden en de bezoekers te verrassen.

Ook komt in het kort het door onszelf ontwikkelde 
TOPPS-model voor werkgeluk aan bod. Kiezen voor je eigen geluk, doen wat je echt wilt. Krijg jij energie van je werk, of kost het juist energie?
Kun jij je Talent kwijt in je vak?
Hoe Onafhankelijk kun jij je taken uitvoeren?
Heb je een klik met de Personen om je heen?
Haal jij Plezier uit wat je doet?
Is de Stip op de horizon inspirerend?

Doelgroep
Deze workshop of lezing is bij uitstek geschikt voor professionals die meer voldoening uit hun werk willen halen. Ondernemers, op ondernemersbijeenkomsten bijvoorbeeld. Professionals die binnen hun eigen organisatie aan de slag willen met het vergroten van Werkgeluk. Tijdens de lezing  ontdek jij welke pijlers voor jou belangrijk zijn. 

Waarom
Uit onderzoek blijkt dat investeren in werkgeluk loont. Medewerkers raken meer betrokken, de kwaliteit neemt toe, geluk maakt innovatiever, de verkopen stijgen en teams worden creatiever. Ook is er minder verloop waardoor de kosten van werving en selectie afnemen. 

In de lezing put ik uit mijn ervaring als castingdirector, opleider en trainingsacteur. Het is een persoonlijk verhaal als ervaringsdeskundige over keuzes durven maken, vallen en opstaan en je hart volgen.

Kiezen voor je eigen geluk, doen wat je echt wilt. Dat is waar ik voor sta. Ik doe de dingen waar ik mijn hart en ziel in kan leggen. Dat maakt me gelukkig in werk. Dat geluk gun ik iedereen. En, omdat geluk zich verdubbelt als je het deelt, maakte ik TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Een show, lezing, boek en serie training over werkgeluk. Niets is blijvend behalve verandering

- De interactieve lezing over werkgeluk!
- TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Het boek over je
  hart volgen met 19 persoonlijke verhalen
- Inspiratie; hoe werkgeluk je resultaat verbetert 

De impuls voor organisaties en professionals die zichzelf gelukkiger én succesvoller willen maken. Voor congressen, bedrijfsevenementen cultuurtrajecten en ondernemersbijeenkomsten. Het is een inspiratiesessie van ongeveer 60 minuten boordevol anekdotes en interactie.

Afbeelding 6