Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4

Overkoepelend bedrijf voor al deze werkzaamheden is Hebbes Media 

Naast Arianda is Hans Schreuder werkzaam. Daarnaast werkt Hebbes Media en alle takken die hieronder vallen vaak samen met andere zelfstandige professionals uit het vak. We doen niets wat een ander beter kan.

Onder Hebbes Media vallen de ondernemingen:

Afbeelding 5


Hebbes Academy
Voor trainingen, cursussen en workshops. Gespecialiseerd in de workshops werkgeluk, de opleiding tot trainingsacteur, presenteren/story-telling, acteercursussen, auditie-trainingen en een acteerweek. Ze heeft het TOPPS-model ontwikkeld voor werkgeluk. 

DeTrainingsacteurs.nl
Een platform waar trainingsacteurs en opdrachtgevers elkaar ontmoeten. Waar men elkaar rechtstreeks kan benaderen en zonder tussenkomst van een bureau aan de slag kan. DeTrainingsacteurs.nl heeft geen winstoogmerk, ons doel is de opleidingen van Hebbes Academy verder professionaliseren. 

Arianda.nl
Arianda, de spreker op uw congres of bijeenkomst! Over de onderwerpen Werkgeluk, Storytelling, Time Management, Vallen en weer opstaan, Je hart volgen en Ondernemerschap. Alle werkzaamheden als onafhankelijk castingdirector vallen hier ook onder.

Hebbes Theater
Een theatergroep met een professioneel theaterprogramma, zij zijn de vaste spelers en zangers van de voorstelling
TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Arianda is de maker van het boek met dezelfde titel.

Arianda is de eigenaar van het bedrijf. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de uitvoering binnen de Academy, het Hebbes Theater en haar werkzaamheden als castingdirector en spreker.

Hans is de techniek van Hebbes Media. Maakt de websites en verzorgt de eindmontage. Is de theatertechnicus bij de voorstellingen. Hij vertegenwoordigt ook de back-office en doet de gehele financiële afhandeling.