Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4

Afbeelding 5

Training Professioneel Presenteren met Storytelling
Vergroot de impact van je verhaal met de trainers/theatermakers van Hebbes Academy
 
Stel je eens voor. Begin jaren 50 van de vorige eeuw. Door de inpoldering van de Zuiderzee is nieuw land ontstaan. Een waarlijk staaltje Hollands Glorie. Boeren en middenstanders bouwen aan een nieuwe toekomst. Jij besluit dat jouw toekomst ook daar ligt. Je leent wat geld van bekenden, huurt een solex en gaat zo van bedrijf naar bedrijf om je product aan te bieden. Er is werk aan de winkel, want de nieuwe polder is booming. Allemaal pioniers. Bijna 70 jaar later vertellen de medewerkers-van-nu nog steeds dat pionieren in hun dna zit. Mooi verhaal hè. Wat is het jouwe?

Inhoud
De inhoud en vorm van je verhaal versterken met Presenteren met Storytelling.
Je klanten of publiek écht boeien met je verhaal? Dat lukt niet met cijfers of rationele argumenten. Wel na het volgen van onze training Professioneel Presenteren met Storytelling. Je sleutel tot succes als spreker of presentator is je doelgroep op emotioneel niveau raken. Net als in een spannende film of boek trek jij je publiek mee in het verhaal en geef jij het gevoel dat ze er zelf bij waren. Een verhaal dat niet snel wordt vergeten. Sterker nog, je boodschap wordt nog regelmatig doorverteld. Ook zo’n sterke boodschap bouwen? Je talent als spreker versterken? De trainers en theatermakers van Hebbes Academy weten als geen ander hoe je spannende content presenteert die raakt en blijft hangen.

Waarom een inspirerend verhaal belangrijk is? Denk even na over hoe onderscheidend jouw product of werkwijze is. Ben jij echt zoveel unieker dan je concurrenten? Of het verhaal over de gitaar van Prince. Op het moment dat er twee gitaren geveild worden is het verhaal erachter pas écht van belang. Twee identieke gitaren, één van een onbekende geweest en de ander van Prince. De gitaar die hij zelf ooit kocht voor $ 25 ging weg voor $ 104.000. Waarom? Omdat Prince stijl uniek was, hij deze gitaar gebruikte voor Purple Rain. Da’s pas een verhaal. Jij kunt ook een bijzonder verhaal vertellen en dat inzetten voor je eigen marketing en sales. Daar hoef je Prince niet voor te zijn. Ieder verhaal is uniek.

Met Storytelling maak je op basis van de specifieke kenmerken van jouw business een verhaal dat verschil maakt. Een goed verhaal versterkt niet alleen de relatie met je klanten of publiek. Het versterkt ook de teamspirit binnen je eigen organisatie. Een gedeeld verhaal verbindt, verdiept de samenwerking en geeft sturing aan de inspanningen van je teams. Dat was al zo bij het ontstaan van de mensheid en dat werkt nog steeds.

Doelgroep
Professionals die zichzelf of hun product of organisatie presenteren en daar meer uit willen halen.

Afbeelding 6

Wat gaan we doen
In onze training Professioneel Presenteren met Storytelling werk je aan de kracht van je verhaal én de impact die jij hebt als presentator. Op basis van de ingrediënten van jouw organisatie of product bouwen we een verhaal dat raakt. Ook kijken we naar hoe jij dat doet. Krijg jij tips jezelf nog krachtiger te presenteren. Ook laten wij je zien hoe wij een verhaal vertellen. Trainer/theatermaker Arianda Schepens maakte de inspirerende theatershow TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Zij vertelt hierin een bevlogen en persoonlijk verhaal over keuzes maken, ups-and-downs en je hart volgen. Deze theatershow en het nagesprek zijn onderdeel van de training. Ook krijg je het bijbehorende boek met 19 inspirerende verhalen. 
 
Aan bod komt
Hoe bouw je een sterk verhaal dat blijft hangen
Je lichaam als instrument (stem, houding, kleding, beweging)
Interactie met je publiek
Improviseren
Garanties voor succesvol presenteren

Afbeelding 7


Kosten
€345,- p.p. ex btw. Incl. koffie, thee en lunch.
Ook incompany, neem contact op over de mogelijkheden.

Data
14 juni 2019, van 10:00 uur - 16:30 uur

Aanmelden
Ook de impact van je verhaal of jezelf versterken? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van betaling. Om je in te schrijven ga je naar het contactformulier

Trainers
Arianda Schepens en Herald Nobel zijn trainers en theatermakers van Professioneel Presenteren met Storytelling. Zij helpen professionals hun persoonlijke kracht versterken. 

Vragen
Hiervoor kan je terecht bij Arianda Schepens per mail via het contactformulier of bellen met 06 53 136 103

Afbeelding 8

Locatie
Hebbes Academy Gemonde (gemeente Sint-Michielsgestel)
Trainingslocatie is een authentieke boerderij 10 km vanaf Den Bosch in Gemonde