Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4

Afbeelding 5

Slim omgaan met je tijd door Time Management!

In de interactieve presentatie Timemanagement laat ik je ervaren hoe jij meer grip krijgt op je tijd. Voor zover dat kan natuurlijk. De tijd is immers de tijd. 60 minuten in een uur, 24 uur in een dag, 7 dagen in een week. Niet meer en niet minder. Toch heb je soms het idee dat je zeeën van tijd hebt, soms glipt de tijd door je vingers. Hoe dat komt en hoe je je tijd zo efficiënt mogelijk indeelt. Daar gaat het over in deze interactieve presentatie Time Management.
 


Tijd is te meten. Of, is het meer een gevoel? Soms heb je er zeeën van, dan weer lijkt het door je vingers te glippen. Wel duidelijk is dat steeds meer professionals het gevoel hebben dat ze geen grip meer hebben op hun tijd. Vanuit Time Management is er een aantal basisprincipes waar jij je voordeel mee kunt doen. Om in ieder geval efficiënt om te gaan met de tijd die jij hebt. Zoals, overzicht creëren, een lege inbox, gebruik van de takenlijst, weg met perfectionisme, prioriteiten stellen en nee-zeggen. Daarom deze interactieve workshop met belangrijke tips en tricks om effectief om te gaan met je tijd.

Het tempo ligt hoog vandaag de dag. Er is geen tijd bijgekomen, maar we zijn wel veel meer gaan doen. Iedereen vind ook nog eens een keer dat hij of zij heel goed kan multi-tasken. Is dat echt zo? Hersenwetenschappers weten wel zeker van niet. 
 
De interactieve lezing Time Management geef ik samen met collega trainer en theatermaker Herald Nobel. Net als ik geeft hij trainingen, maakt theater en is aan het verbouwen. Een volle agenda dus, waarbij het er echt op aankomt om datgene te doen  dat echt NU moet. Wij delen onze anekdotes graag met jou. Ter inspiratie, lering en vermaak. 

Optioneel is de Time-Management-Karaoke. Daarmee eindigt deze presentatie in ieder geval heel feestelijk.
 
De training Timemanagement is ook geschikt als in-company-programma voor organisaties die medewerkers willen helpen effectiever om te gaan met hun tijd. Beschikbaar als workshop van een dagdeel of dag.

De presentatie Time management is een inspiratiesessie van ongeveer 60 tot 90 minuten boordevol interactie en anekdotes.
De impuls voor organisaties en professionals die Time management belangrijk vinden en succesvol willen toepassen.

Afbeelding 6
Afbeelding 7


Voor trainingen, congressen, bedrijfsevenementen en ondernemersbijeenkomsten.
Neem voor meer informatie contact op met Herald Nobel 
06 29 433 168 of vul het contactformulier in