Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4

Professioneel Presenteren met Storytelling
Vergroot de impact van je verhaal met de trainers/theatermakers van Hebbes Academy.


Afbeelding 5

Waarom zit je aandachtig te luisteren naar de een en val je bijna in slaap bij de ander?
Wil jij ook leren om boeiend te presenteren? Gebruik dan de technieken van de Hebbes Academy. Presenteren vanuit je eigen kracht, zodat je je vrij voelt en jezelf kunt zijn, ook voor groepen of de camera.

Wat is Presenteren met Storytelling?
Speechen zoals Obama. Het gaat om de manier waarop je het brengt (presenteren) en het gaat over wát je zegt (storytelling). In deze training komt dat samen.

Inhoud
De inhoud en vorm van je verhaal versterken met Presenteren met Storytelling.
Je klanten of publiek écht boeien met je verhaal? Dat lukt niet met cijfers of rationele argumenten. Wel na het volgen van onze training Professioneel Presenteren met Storytelling. Je sleutel tot succes als spreker of presentator is je doelgroep op emotioneel niveau raken. Net als in een spannende film of boek trek jij je publiek mee in het verhaal en geef jij het gevoel dat ze er zelf bij waren. Een verhaal dat niet snel wordt vergeten. Sterker nog, je boodschap wordt nog regelmatig doorverteld. Ook zo’n sterke boodschap bouwen? Je talent als spreker versterken? De trainers van Hebbes Academy weten als geen ander hoe je spannende content presenteert die raakt en blijft hangen.

Waarom een inspirerend verhaal belangrijk is? Denk even na over hoe onderscheidend jouw product of werkwijze is. Ben jij echt zoveel unieker dan je concurrenten? Of het verhaal over de gitaar van Prince. Op het moment dat er twee gitaren geveild worden is het verhaal erachter pas écht van belang. Twee identieke gitaren, één van een onbekende geweest en de ander van Prince. De gitaar die hij zelf ooit kocht voor $ 25 ging weg voor $ 104.000. Waarom? Omdat Prince stijl uniek was, hij deze gitaar gebruikte voor Purple Rain. Da’s pas een verhaal. Jij kunt ook een bijzonder verhaal vertellen en dat inzetten voor je eigen marketing en sales. Daar hoef je Prince niet voor te zijn. Ieder verhaal is uniek.

Met Storytelling maak je op basis van de specifieke kenmerken van jouw business een verhaal dat verschil maakt. Een goed verhaal versterkt niet alleen de relatie met je klanten of publiek. Het versterkt ook de teamspirit binnen je eigen organisatie. Een gedeeld verhaal verbindt, verdiept de samenwerking en geeft sturing aan de inspanningen van je teams. Dat was al zo bij het ontstaan van de mensheid en dat werkt nog steeds.

Doelgroep
Professionals die zichzelf, hun product of organisatie presenteren en daar meer uit willen halen. Jezelf stevig en authentiek presenteren is het halve werk, een goed verhaal is de andere helft. Je komt dan 'binnen' bij je luisteraar op emotioneel niveau.

Afbeelding 6

Wat gaan we doen
In onze training Professioneel Presenteren met Storytelling werk je aan de kracht van je verhaal én de impact die jij hebt als presentator. Op basis van de ingrediënten van jouw organisatie of product bouwen we een verhaal dat raakt. Ook kijken we naar hoe jij dat doet. Krijg jij tips jezelf nog krachtiger te presenteren.
 

Afbeelding 7

Aan bod komt
Hoe bouw je een sterk verhaal dat blijft hangen
Je lichaam als instrument (stem, houding, beweging)
Interactie met je publiek
Improviseren
Garanties voor succesvol presenteren

Vragen
Hiervoor kan je terecht bij Arianda Schepens per mail via het contactformulier of bellen met 06 53 136 103


Locatie
Hebbes Academy Gemonde (gemeente Sint-Michielsgestel)
Trainingslocatie is een authentieke boerderij 10 km vanaf Den Bosch in Gemonde