Arianda.nl

Training Authentiek presenteren met Storytelling

Waarom zit je bij de ene spreker op het puntje van je stoel en haak je bij een andere af? 
De succesfactor: een ijzersterk verhaal én een sterke aanwezigheid. Een goede mix van praatje en plaatje. In deze training ontwikkel je beide punten.
Vanuit de principes van storytelling werk je aan een ijzersterk verhaal. Met behulp van technieken uit de theaterwereld bouw je aan de impact van je présence. Je leert presenteren vanuit je eigen kracht, zodat je je vrij voelt en jezelf kunt zijn, ook voor groepen of voor de camera. Na deze training ga je met meer durf én een beter verhaal het podium op.

Bouw aan je eigen unieke merk. Jij bent uniek, jouw stijl van presenteren en jouw achtergrond is uniek. Hoe kan je dat inzetten? Zonder kunstjes, maar met authenticiteit. We gaan op zoek naar wie jij bent, wat je kracht is en hoe je die naar voren kunt laten komen.

Doelgroep
Open inschrijving, speciaal voor alle professionals die zichzelf, hun product of organisatie moeten presenteren en daar meer uit willen halen. Jezelf stevig en authentiek presenteren is het halve werk, een goed verhaal is de andere helft. Je komt dan ‘binnen’ bij je luisteraar op emotioneel niveau. Deze training is ook geschikt om je kwaliteiten als dagvoorzitter aan te scherpen.

Wat gaan we doen
In de training Professioneel Presenteren werk je aan de impact die jij hebt als presentator. We kijken wat je al van jezelf meebrengt en wat effectiever kan worden ingezet. Je krijgt praktische tips die je instaat stellen jezelf nog krachtiger te presenteren.n onze training Professioneel Presenteren werk je aan de impact die jij hebt als presentator. Ook kijken we naar hoe jij dat doet. Krijg jij tips jezelf nog krachtiger te presenteren.

 
Wanneer en waar
11 mei 2023 van 10.00 tot 17.00 uur
Dommeldaal, Lariestraat 38 in Gemonde (nabij ’s-Hertogenbosch)
 

Investering
€385,- ex. btw. Vrijgesteld van btw voor particulieren.
Inclusief lunch en locatie-arrangement.
Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

 

Aan bod komt

– Voorbereiding
– Wat zijn jouw sterke kanten
– Je stemgebruik
– Je houding 
– Interactie met je publiek
– Improviseren
– Handvatten voor succesvol presenteren
– Jouw unieke verhaal

 

Je klanten of publiek écht boeien met je verhaal? 
Dat lukt niet met cijfers of rationele argumenten. De meeste organisaties werken in een omgeving vol concurrenten. Die allemaal min-of-meer hetzelfde product of dienst leveren. Auto’s, jaarrekeningen, keukens, noem maar op. Het wat, dus. Als jij je publiek echt wilt raken moet je gaan vertellen hoe en waarom jij dat doet. Verhalen blijven hangen. Verkooppraatjes niet.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl