Search

Arianda.nl

Castingdirector en acteur

Zelfstandig castingdirector
Sinds 1998 is Arianda onafhankelijk castingdirector. Zo divers als haar acteerervaring is, zo breed is ze ook als castingprofessional. Via haar castings vonden honderden acteurs en actrices hun weg bij diverse producties.  

Een kleine selectie: Disney on tour Theatershow, The Entertainment Group – live events, WK Show van Herman van Veen Producties, commercials voor gerenommeerde bedrijven als Heineken, Miele, Friese Vlag en vele anderen. Ook was ze eindverantwoordelijk voor de casting van series en films voor onder andere de publieke omroep, Ministerie van Binnenlandse zaken, SBS, Eyeworks.

Acteur
Ze speelde in commercials, series, bioscoop- en bedrijfsfilms. Arianda werkt voor commerciële omroepen en voor de publieke omroep. 

Een greep uit haar werk: Zappstory – Moeder van Tim Douwsma, Film: In de schaduw van Weleer – Hoofdzuster Magtold de Gelder in oorlogsdrama, Dagboek van God, VPRO, regie Shamira Raphaela, Gastrol in ONM – Moeder van Andre Hazes, Opleidingsfilms voor de politieacademie, BNN 2020, satire over het leven in 2020, dramaserie Wilhelmina onder regie van Olga Madsen en vele andere rollen.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl