Arianda.nl

Workshops & Trainingen

Open training:

Training Authentiek presenteren met Storytelling 11 mei 2023

Waarom zit je bij de ene spreker op het puntje van je stoel en haak je bij een andere af? Wat jou als spreker succesvol maakt is een ijzersterk verhaal én een sterke aanwezigheid. Een goede mix van praatje en plaatje. In deze training ontwikkel je beide punten. Vanuit de principes van storytelling bouw je aan een ijzersterk verhaal. Met behulp van technieken uit de theaterwereld vergroot je de impact van je présence.

Incompany workshops:

Workshop Presenteren 
Hoe houd je mensen optimaal aangehaakt tijdens jouw presentatie? Wil jij ook leren om boeiend te presenteren? Met het team van Arianda.nl leer je gebruik te maken van bewezen technieken door ervaren trainers. Presenteren vanuit je eigen kracht, zodat je je vrij voelt en jezelf kunt zijn, ook voor groepen of voor de camera.

Workshop Werkgeluk
Medewerkers met plezier in hun werk zijn 37% productiever. In deze workshop gaan we dieper in op het door onszelf ontwikkelde TOPPS-model (Met dubbel P) voor Werkgeluk. Je gaat aan de slag met wat voor jou belangrijk is. Werk je om te leven, of leef je om te werken? Haal jij plezier uit je werk? Krijg jij energie van je werk, of kost het juist energie? En hoe kan jij dat ombuigen?

Workshop Werkdruk en stress aanpakken
Het is belangrijk om signalen van overspannenheid en burn-out te herkennen. Alleen zo kun je voorkomen dat je voor langere tijd moet herstellen van ernstige klachten. Uitval is een grote kostenpost voor een bedrijf of instelling. Ook legt het een druk op de medewerkers die achterblijven. Uitval kan uiteindelijk ook leiden tot groter personeelsverloop. In deze workshop leer je met stress en werkdruk om te gaan, op een manier die bij jou past.

Workshop Omgaan met Agressie
Vrijwel iedereen heeft helaas wel eens te maken met een vorm van agressie. Een organisatie wil medewerkers hiervoor behoeden, maar dat lukt niet altijd. Agressie is onvoorspelbaar. Het is daarom belangrijk dat medewerkers zélf weerbaar zijn. Het herkennen van de verschillende soorten agressie én op de juiste manier reageren is hierbij helpend. Je verkleint de kans dat een situatie verder uit de hand loopt. Hiervoor krijg je handvatten tijdens deze workshop.

Workshop Storytelling

Je klanten of publiek écht boeien met je verhaal? Dat lukt niet met cijfers of rationele argumenten. De meeste organisaties werken in een omgeving vol concurrenten, die allemaal – min of meer – hetzelfde product verkopen of een soortgelijke dienst leveren. Auto’s, jaarrekeningen, keukens, noem maar op. Als jij je publiek écht wilt raken en je wil onderscheiden, vertel dan niet wát je aanbiedt, maar vertel hoe en waarom. Verhalen blijven hangen. Verkooppraatjes niet!

Workshop Timemanagement
Herken je dit: soms heb je het idee dat je zeeën van tijd hebt, soms glipt de tijd door je vingers. Hoe komt dat en hoe deel je je tijd zo efficiënt mogelijk in? In de interactieve workshop Timemanagement laten we je ervaren hoe jij meer grip krijgt op je tijd.  

Talkshow
Inspirerende en interactieve talkshow van 45 – 60 minuten over een zelfgekozen onderwerp. Wij hebben interessante experts voor aan tafel, eigen inbreng is hier ook mogelijk. Onderwerpen kunnen zijn: burn-out, ziekte, verlies, ondernemerschap, duurzaamheid, opvoeding of verslaving. Over succesvol zijn, omvallen en weer opkrabbelen.

Werkbezoek
Je personeel of team verrassen? Dat doe je met een bedrijfsbezoek van ons gelukteam. Circa 60 minuten leuke inbreng over (werk)geluk. Vraag naar de mogelijkheden. Wil jij dat wij om 7.00 uur bij je op de stoep staan om je medewerkers te verwelkomen? Dan staan we er! Een vrolijk begin van de dag helpt het Werkgeluk te vergroten. Of we schuiven aan tijdens de lunch voor onze vrolijke Werkgelukquiz! De keuze is aan jou. We komen graag op bezoek!

Arianda Schepens

Maatwerk?

Heb je een evenement met een ander onderwerp?

Sluit een van onze onderwerpen wel aan, maar toch ook niet helemaal?

Informeer naar de mogelijkheden. We zullen altijd eerlijk aangeven of het bij onze expertise past. Als dat niet zo is zullen we indien mogelijk verwijzen naar een collega. Als het wel bij ons past gaan we in gesprek en onderzoeken we de mogelijkheden.

Dit blok is tijdelijk uitgezet (niet zichtbaar voor bezoekers)

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl