Search

Arianda.nl

Waarom spreker en trainer Arianda inhuren?

Kiezen voor je eigen geluk, doen wat je écht wilt. Dat is waar Arianda voor staat. Ze doet nu de dingen waar ze haar hart en ziel in kan leggen. Dat geluk gunt ze iedereen. In al haar verschillende rollen is ze gedreven en enthousiast. Dit neemt ze mee en brengt ze over op haar publiek, in welke rol je haar dan ook treft. Niet voor niets al jaren op rij verkozen tot beste opleider van Nederland in haar vak. Door onafhankelijk platform Springest.

Dagvoorzitter
Een bezielende dagvoorzitter met interviewskills die er niet om liegen en een natuurlijke nieuwsgierigheid en oprechte belangstelling voor haar publiek en het onderwerp van de dag.

Opleider
Oprichter van en opleider binnen de Hebbes Academy. Dé opleiding voor trainingsacteurs in Nederland, waarin alle kennis en ervaring op het gebied van (trainings)acteren samen komt en wordt doorgegeven. Hebbes Academy is door Springest gekozen tot beste opleider van Nederland.

Boek
Initiator en uitgever van het boek TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Inspiratieboek met verzamelde verhalen van 19 mensen en hun levensveranderende keuzes. Ter inspiratie te lezen of als aanvulling op de Werkgeluk theatershow TO BE WHAT YOU WANT TO BE.

Castingdirector en acteur
Honderden acteurs vonden hun weg in de Nederlandse televisie- en filmwereld via een deskundige casting van Arianda. Haar eigen ervaring in haar werk als acteur is daarbij enorm helpend. Met oog voor kwaliteit en wat nodig is voor die specifieke rol.

Het bedrijf
Arianda is veelzijdig en heeft veel verschillende passies. Dit alles komt samen in Hebbes Media. Via de pagina ‘Het bedrijf’ krijg je snel inzicht met betrekking tot wie/wat/waar en zie je de verschillende plekken waar je online nog meer informatie kunt vinden.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl