Zoek

Arianda.nl

Wat anderen erover zeggen

Wat vinden anderen van ons?
Reviews vind je op de website van Springest, bekend aanbieder van trainingen in Nederland.

Yvonne Lips, Senior trainer:
Wow! Mooi, inspirerend verhaal richting eigen talent, volgen van je droom, echt kippenvel. Meerdere keren was ik echt geraakt.

Corien Wilgers, Kwaliteitsfunctionaris bij Algemeen Klinisch Laboratorium: Het maakt je bewust van allerlei zaken die bij je persoonlijk spelen. Ik ga mijn agenda maar eens goed doornemen, ik vindt ook van alles maar leuk.

Op maandag 18 november 2019 gaf Arianda met haar theatergezelschap de theatervoorstelling TO BE WHAT YOU WANT TO BE voor ruim 100 Brabantse zorgmedewerkers. Deze voorstelling was onderdeel van de Sterk in je Werk-week. Een week vol met activiteiten voor zorgmedewerkers om even een momentje voor zichzelf te nemen. De week is een initiatief van Transvorm, een samenwerkingsverband van Zorg en Welzijnsorganisaties in Noord-Brabant.
De show ging in op werkplezier en werkgeluk en was helemaal afgestemd op de actuele tijd waarin werkdruk, burn-outs maar ook zingeving in het werk een belangrijke rol spelen.
De show was een mooie mix van plezier, herkenning maar ook een stevige noot als het gaat om onderwerpen als werkdruk.
Het was niet lui een uur achterover hangen voor de bezoekers, men moest zelf aan de slag met quizvragen en vragen als ‘Waar haal jij het geluk uit’ op je werk.
Deze afwisseling werd goed ontvangen door de bezoekers. Ook was er een rol voor mooie zang tijdens het programma wat op de goedkeuring van de aanwezigen rekenen.
Er werden nog 4 boeken van Arianda verloot waardoor een aantal bezoekers zelfs met volle handen huiswaarts keerden.
De reacties waren erg positief. Men gaf aan dat de voorstelling stof tot nadenken gaf en dat men vooral had genoten van een fijn avondje weg. Sommige zorgmedewerkers waren zelfs met hun complete team aanwezig.
Wij kijken vanuit Transvorm terug op een prettige samenwerking met Arianda en haar team en bevelen haar show dan ook aan. Voor meer informatie over activiteiten van Transvorm zie www.transvorm.org

Jeroen Hellemons
Medewerker Supportteam Zorg & Welzijn Transvorm

Bernadette Koenraad-Dijck, werkt in de zorg:
We eindigde de dag met Theater, muziek en Humor. Een optreden van Arianda Schepens en Hebbes Theater. De theatershow To Be What You Want To Be. To Be is een persoonlijk en bevlogen verhaal over werkgeluk, ondernemerschap en duurzame inzetbaarheid. Een mooi stuk Theater, en heel herkenbaar. 
En we hebben weer genoeg inspiratie opgedaan, om aan de slag te gaan.

Sil van den Hout, Dirigent, Muziekdocent:
Ik vond het een ontzettend inspirerend verhaal wat Arianda heeft neergezet. De hele show is een eyeopener.

Conny van der Heul, toegepast psycholoog:
Hele mooie voorstelling. Je ziet en een hele kwetsbare kant, heel warm en open en aan de andere kant heel veel zelfspot en humor zit er in. Aangevuld met prachtige liedjes. Het raakt je echt, je wordt meegenomen.

 

Anton Kwantes, Muzikant en Theatermaker:
Arianda heeft een heel mooi team om zich heen en dat is goed terug te zien.

Leerplichtambtenaar:
Je voldoet, jullie voldoen ruimschoots aan mijn verwachtingen. Super leuk! Ik geniet, denk na over mijn eigen werkgeluk. En prijs mijzelf trots dat ik het bestuur waar ik in het onderwijs voor werkte heb verlaten, omdat het zoveel energie lekte. Mijn kwaliteiten werden niet gezien, gewaardeerd. Wat kreeg ik weer energie van mijn werk als leerplichtambtenaar. 

Door Wouter Kirchjunger:
Directeur
Hebbes Casting

Arianda is onze vaste castingdirector, in die hoedanigheid presenteert ze met verve de open dagen bij Hebbes Casting in Hilversum, ze creëert meteen een fijne sfeer. Vanuit haar kennis en ervaring verteld ze over haar vak en betrekt het publiek daarbij. Het is duidelijk dat ze weet waarover ze het heeft, ze is scherp en tegelijk warm. Haar enthousiasme en humor werkt aanstekelijk. Ook als co-host samen met grondlegger van de soap Harry Klooster is ze op het podium als een vis in het water. Tussen 2009 en 2018 presenteerde ze alle open dagen voor ons, bij het Media Park en de Wisseloordstudio’s in Hilversum.

Door Bianca Neerincx:
Procesbegeleider, trainer en coach Provincie Gelderland

Workshop: 15/16 maart 2018, Doorwerth
Voor een  team van 18 mensen faciliteerde ik een teamdag van 1,5 dag inclusief overnachting. Eén van de wensen van de opdrachtgever was dat de teamleden ‘leren presenteren en het liefst met gebruikmaking van een camera’, zodat ze het verhaal waarvoor ze staan beter voor het voetlicht komt. Voor dit gedeelte heb ik een workshop laten verzorgen door Arianda Schepens.
Arianda is accuraat in het beantwoorden van mijn vraag, denkt mee tot op dié hoogte wat voor het deel van hun programma noodzakelijk is. Ze verzorgt een duidelijk draaiboek met leerdoelen en een duidelijke prijsstelling.
Toen bleek dat de tijd voor de workshop ingekort moest worden, is het draaiboek van de workshop ingekort. Er werd een duidelijke ondergrens voor de benodigde tijd voor de workshop aangegeven. Dit getuigt ook van professionaliteit: ze wil niet inboeten op de kwaliteit die ze levert.
Over de uitvoering van de workshop ben ik zeer tevreden. De deelnemers waren enthousiast en hebben goede leerervaringen en inzichten opgedaan. Het was een eye-opener om het verschil tussen eerste indruk én de eigen kwaliteiten in te zien. Ze gaf na de pitches respectvolle en opbouwende scherpe feedback.
De verbinding die Arianda maakt met de theaterwereld en de vaardigheden van het acteren, zijn een mooie aanvulling geweest op de teamdag. Samenwerken met Arianda Schepens is zeer plezierig. 

Door Alice van Hiele:
Managementondersteuner
Ministerie van financiën

Tijdens de training van auditeren, legt Arianda duidelijk het hele proces van de auditie doen uit, zodat we niet meer voor verrassingen komen te staan. Ze geeft hierbij ook voorbeelden uit de praktijk.
Daarna is het onze beurt om aan de slag te gaan. Ze hoort ieder verhaal (jezelf voorstellen en de opdracht) geconcentreerd aan en helpt de cursisten zich smarter voor te stellen. Wat is wel of niet van belang te delen voor de camera en geeft ook aan waarom. 
Dan de opdracht, zij kijkt wat de acteur al van zichzelf laat zien, en geeft vervolgens de opdracht om dat groter in emotie neer te zetten. Ze heeft snel door wat een cursist kan en daagt haar daarin ook uit, binnen het vermogen op dat moment van de cursist. Ook is zij heel goed in staat een ieder op haar gemak te stellen voor de camera waardoor de cursisten net een stapje verder durven/ willen. In haar interactie is zij duidelijk en vriendelijk en gaat soepel met vragen om. Arianda handelt integer naar haar cursisten toe en in combinatie met haar vakinhoudelijke kennis en ervaring maakt dat haar een echte vakvrouw. Kortom een hele fijne vrouw om mee te werken. 

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl