Zoeken

Arianda.nl

Dagvoorzitter

Op zoek naar een dagvoorzitter die de vonk echt laat overslaan?

Wil je niet zomaar een bijeenkomst, maar een evenement met diepgang en een echte connectie tussen publiek en spreker(s)? Arianda, met haar uitgebreide ervaring, tilt jouw belangrijke bijeenkomst naar een onvergetelijk niveau als vrouwelijke dagvoorzitter. Ze gaat verder dan de standaard rol van dagvoorzitter, en vanuit haar achtergrond als theatermaker geeft ze vorm aan de inhoud.

Arianda is de dagvoorzitter met pit, humor en een scherp afgestemd kompas voor het doel van de dag en het publiek. Ze geeft niet alleen richting aan de bijeenkomst, maar weet ook op persoonlijke en ontspannen wijze gasten aan te spreken. Haar jarenlange ervaring als interviewer stelt haar in staat om snel te schakelen. Deelnemers voelen zich niet alleen gezien, maar ook gehoord. Zo draagt ze bij aan de kwaliteit van het evenement. Een sterke start met een goede dagvoorzitter bepaalt de toon voor een succesvolle dag.

Voordat Arianda als dagvoorzitter aan de slag gaat, neemt ze altijd de tijd voor een persoonlijke intake. Wat is essentieel voor jouw evenement? Wat is het specifieke onderwerp en welke wensen heb je? Ze denkt graag met je mee. Bij zeer grote evenementen komen we ook regelmatig met tweeën.

Arianda is dé vrouw voor elk congres, symposium of ander evenement dat een enthousiaste en krachtige dagvoorzitter nodig heeft. Met haar ervaring en uitgebreide netwerk kan ze zelfs advies geven als ze zelf niet beschikbaar is. Voor ieder evenement weet ze de passende dagvoorzitter!

Overweeg je zelf dagvoorzitter of moderator te worden? Neem dan een kijkje bij de trainingen van de Hebbes Academy.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl