Zoek

Arianda.nl

'ik voelde wel dat het beter kon, maar ik kreeg geen goed beeld van wat er nou steeds fout ging in de communicatie".

Herkenbaar?
Dan is het tijd om te ervaren hoe het anders kan!

Wat doen we?
Trainer Arianda Schepens en Trainingsacteur Hilde van Engelen helpen managers, teamleiders en andere professionals scherp te krijgen wat hun aanpak daadwerkelijk doet met de ander. In een intensieve, persoonlijke en korte training brengen we inzicht in de effecten van communicatie. Hoe komt het over? Is het effectief? En zo niet, hoe kan het anders?

We inventariseren het knelpunt en gaan er heel pragmatisch aan de slag. We reconstrueren een situatie met de input van de manager zelf en gaan het gesprek opnieuw aan. In een rollenspel, één op één, in een veilige setting. De deelnemer krijgt eerlijke en heldere feedback en kan hiermee direct een herkansing aangaan om een nieuwe aanpak uit te proberen. Dit levert verassende, waardevolle en werkgeluk verbeterende inzichten op.

Waar we mee aan de slag gaan bepaalt de deelnemer zelf. Wat is relevant en verdient aandacht? We verzanden niet in lange praatsessies en blijven met beide voeten op de grond. Onze aanpak is niet zweverig, wel empathisch. Maar vooral: hands on.

Meer weten?
Bel Arianda Schepens voor een vrijblijvend
adviesgesprek op 06-53136103


Voor wie?
Voor managers, teamleiders en andere professionals die de wens hebben om (terugkerende) knelpunten eerlijk en open te
benoemen en aan te pakken en daardoor beter leiderschap kunnen geven aan hun team.

Door wie?
Een ervaren duo staat garant voor professionele begeleiding. Trainer/coach Arianda Schepers in samenwerking
met trainingsacteur Hilde van Engelen.
 
‘Precies de vinger op de zere plek’.
Arianda Schepens

Arianda is eigenaar van opleidingsbureau Hebbes Academy. Als trainer wordt ze vaak als enthousiast omschreven en kan ze deelnemers aan haar trainingen een gevoel van vertrouwen geven om zich open te stellen. Hilde is verbonden aan Hebbes als trainer en trainingsacteur en heeft jarenlange ervaring als zelfstandig trainingsacteur. Ze wordt omschreven als laagdrempelig en open.

Arianda en Hilde vormen een sterk duo dat door jarenlange samenwerking perfect op elkaar ingespeeld is. Alle deelnemers aan hun trainingen ervaren hiervan de toegevoegde waarde.
 
Voor ons is Werken aan Werkgeluk altijd het leidende thema. Arianda Schepens is met haar bedrijf Hebbes Academy al twee jaar achtereen als tweede geëindigd in verkiezing van Springest voor de Beste Opleider van Nederland in de categorie Opleiding & Onderwijs.

Waar?
Liefst op onze prachtige trainingslocatie in Gemonde als het kan, online als dat nog moet. We zijn bij de eerste lockdown direct aan de slag gegaan met online begeleiding en hebben veel ervaring met effectief online trainen.

Wat kost het?
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en aanpak dat we onze training op maat aanbieden volgens het principe ‘alleen volledige facturatie op basis van tevredenheid achteraf’.
We reserveren één dagdeel voor de training. We inventariseren vooraf wat nodig is en stemmen daar onze training op af. We pakken alleen dat aan wat relevant is. Na afloop van de bijeenkomst kan het geleerde direct in de praktijk gebracht worden.
 
De investering voor Executive training is €900,- exclusief BTW, maar wij brengen slechts de helft in rekening: €450,-
Het volledige bedrag factureren we alléén als de deelnemer tevreden is over de opgedane inzichten en het nut van onze training.
 

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl