Zoek

Arianda.nl

Theater op maat van Hebbes Theater!

Hebbes Theater
Met mooie passende liedjes, theater en interactie. Zakelijk theater voor een zinderende opening voor elk congres, symposium of ander evenement. Wij geven het de kleur die het verdient!
Hebbes Theatergroep is sinds 2015 een broedplaats van talent en theaterwerkplaats vol bruisende ideeën. De theatergroep is opgericht door Arianda Schepens. Zij was jarenlang actief als theatermaker voor anderen. Zo werkte ze voor verschillende opdrachtgevers, maakte een theaterreeks met Herman van Veen en verzorgde entertainment bij evenementen en voor bedrijven. 

In 2015 was het tijd voor een nieuwe uitdaging: de start van Hebbes Theater. Deze veelzijdige theatergroep geeft elke opening een feestelijke touch met een praatje, een liedje, theater en interactie met de gasten. Alles op maat.

De talenten van Hebbes Theater zijn samen meer dan de som der delen. En er is veel talent in huis. Dit geeft de luxe om bij elke voorstelling te kijken naar de best passende combinatie van acteur(s)/zanger(s). Zo is geen avond hetzelfde.
Wat is er nodig, hoe moet de sfeer zijn, wat wil de opdrachtgever? Dat is altijd het uitgangspunt. Na een inventarisatie van de wensen ontvang je een duidelijke op maat gemaakte offerte.

TO BE WHAT YOU WANT TO BE
De Hebbes Theatergroep speelt samen met Arianda de voorstelling TO BE WHAT YOU WANT TO BE, over werkgeluk.

Projecten

Arianda had de regie bij het samenstellen van de Levende Nachtwacht in het Rijksmuseum. De acteurs van Hebbes Theatergroep kropen in de huid van het meesterwerk van Rembrandt. Ook verzorgden ze een prachtige scéne in het circustheater in Scheveningen bij een bijeenkomst van de ‘Jonge balie’, een organisatie voor jonge advocaten.

Uitgelicht: de opening van hetJBZ Leefstijlloket
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch nam een belangrijke en vooruitstrevende stap. Er werd een samenwerkingsverband aangegaan met de gemeente en coaches. Er wordt zwaar ingezet op leefstijlverbetering en gezondheidswinst! Een prachtig initiatief dat mede door de inzet van Hebbes Theater feestelijk en sprankelend werd geopend.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl