Arianda.nl

Wil je een spreker inhuren? Arianda, de vrouwelijke spreker over werkgeluk, ondernemerschap, veerkracht en leiderschap.

Arianda Schepens spreker werkgeluk

Spreker plus, met werkgelukquiz en humor. Eventueel mét zangeres.

Arianda heeft het grote verlangen levens van mensen te verbeteren en iets bij te dragen. In de afgelopen jaren heeft ze honderden trainingen en lezingen verzorgt. Werkend met professionals en grote bedrijven inspireert ze mensen gelukkiger én succesvol te worden.

‘Ik heb het nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan.’

Toen ze 20 was begon ze met ondernemen in Brabant, ze opende haar eigen kapsalon. Al snel wilde ze meer en 3 jaar later was er een nieuwe, grotere zaak, met schoonheidssalon en zonnestudio. Het ondernemen hield niet op. Toen ze 27 was verkocht ze de boel en ging iets anders doen. Ze begon aan een theateropleiding en werd zzp-er, terwijl het woord nog niet bestond. Niet veel later ging ze workshops en trainingen ontwikkelen. Hier ontstond de Hebbes Academy. Als relatief kleine en specialistische opleider is het op zijn minst bijzonder te noemen dat ze jaren later, in 2019, voor het eerst werd genomineerd voor ‘beste opleider van Nederland’. Jaren hard werken werd beloond. ‘Als je doet wat je het liefste doet komt de rest vanzelf’. Inmiddels jaren op een rij verkozen tot beste van Nederland in haar vak.

Arianda heeft gemerkt dat cultuur in organisaties een steeds belangrijkere rol gaat spelen, daar willen professionals graag werken en klanten graag komen. Bedrijven en organisaties met duurzaam succes laten steeds weer zien dat een focus op medewerkers loont. Zet niet de klant, maar de medewerker op één, dan volgt de klant vanzelf. Arianda laat zien wat je kunt doen om werkgeluk te vergroten. Iedere organisatie is anders, heeft een andere cultuur en medewerkers hebben andere behoeften.

Arianda ging altijd haar eigen weg, ook als ze daarvoor de veilige haven moest verlaten.
Soms tegen de stroom in, ook als ‘men’ haar voor gek verklaarde omdat ze een goed lopend bedrijf inruilde voor een onzeker bestaan in Hilversum. Tussendoor stond ze als acteur op het podium met Herman van Veen en speelde rollen met o.a. André Hazes, Jandino Asporaat en Tim Douwsma.

Werkgeluk, leiderschap en veerkracht.

Werkgeluk, leiderschap en veerkracht lopen als een rode draad door haar ondernemerschap.spreker werkgeluk
Werk je om te leven, of leef je om te werken? Word jij gelukkig van je werk? In de lezing over deze thema’s ontdek jij waarom werk maken van geluk en eigen verantwoordelijkheid nemen loont. Uit onderzoek blijkt dat investeren in werkplezier echt iets oplevert. Gelukkige medewerkers zijn 37% productiever.

Kiezen voor je eigen geluk, doen wat je echt wilt. Dat is waar ze voor staat. Ze doet de dingen met hart en ziel. Met haar bedrijf en als als spreker om anderen te inspireren, dat maakt haar gelukkig in werk.

Werkgeluk, leiderschap en veerkracht gaan over duurzaamheid. Bij duurzaamheid denken we vaak aan het milieu, de aarde en alles wat daar mee te maken heeft. Duurzaamheid gaat verder. In onze huidige ‘snelle’ wereld is het belangrijk dat je als mens ook duurzaam bent. Ben je flexibel, kan je je aanpassen en ben jij of zijn je medewerkers duurzaam inzetbaar? Beweeg je mee met de markt? Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de breedste zin van het woord.
Iedereen kan een verschil maken. Zullen we er samen een mooiere wereld van maken?

Voor wie?

Wil je een originele spreker inhuren? Een evenement over werkgeluk? Een origineel bedrijfsuitje organiseren? Op zoek naar een vrouwelijke spreker? Dan kan Arianda niet ontbreken! Brabant is haar plek, haar werkgebied heel Nederland.

De impuls voor organisaties en professionals die zichzelf gelukkiger én succesvoller willen maken. Met oog voor duurzaamheid. Voor congressen, bedrijfsevenementen cultuurtrajecten en ondernemersbijeenkomsten. Het is een inspiratiesessie met humor van ongeveer 45 minuten. Arianda is spreker boordevol anekdotes, interactie en humor. Ze komt desgewenst met zangeres. Vraag naar de mogelijkheden. 

Arianda Schepens spreker werkgeluk

Naast de theatershow en lezingen gaf ze ook een boek uit ter inspiratie.

De bundel met de titel TO BE WHAT YOU WANT TO BE bevat verhalen van negentien schrijvers met diverse achtergronden en hun persoonlijke verhaal over de thema’s: werkgeluk, je hart volgen en ondernemerschap.

Elke achtergrond is anders, toch is er één overkoepelend element: het maken van bewuste keuzes. Soms was de aanleiding hiervoor een burn-out of een ander trauma. Soms ook niet.

Hoe elk individu omging met de uitdagingen die het leven op hun pad bracht, lees je terug in deze inspirerende levensverhalen.

Arianda zocht voor deze uitgave naar mensen met levenslef en vroeg hen om hun persoonlijke ervaringen te delen. Zij streeft ernaar zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot het verkennen van nieuwe, gelukbrengende paden.

Thema’s die worden belicht: ken je eigen talent, hoe ga je om met tegenslagen en waar ligt je eigen kracht.

Het boek ‘TO BE WHAT YOU WANT TO BE’ is uitgebracht in full-color. De kosten zijn €19,50

Als je het boek wilt bestellen:
Ga naar het contactformulier en laat het ons weten. Zet bij ‘opmerkingen’ het aantal boeken en het bezorgadres. Je ontvangt binnen 48 uur bericht van ons.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl