Zoek

Arianda.nl

Keynote spreker inhuren?
Over werkgeluk in de toekomst, verandering en generatieverschillen.

Jouw organisatie wil medewerkers graag aan zich binden. Een groot verloop, of hoge verzuimcijfers zijn factoren die zorgen voor stagnatie en frustratie.
Onderzoek toont aan dat medewerkers die gelukkig zijn met hun werkomstandigheden 25% productiever zijn en 32% minder verzuimen.
Conclusie: Organisaties die investeren in werkgeluk doen hun medewerkers én zichzelf een groot plezier.

Arianda is een no-nonsense vrouw, dé spreker over Werkgeluk die vanuit Brabant het land verovert. Haar missie: Optimaal werkgeluk op de kaart zetten en houden. Wil jij jouw team een boost geven? Zet werken aan werkgeluk op nummer één!

Interactieve inspiratiesessie

Met haar interactieve inspiratiesessie weet Arianda jouw team te motiveren en activeren. Een passievolle spreker over onderwerpen zoals ondernemerschap, soft skills, flexibiliteit en generatieverschillen. Ze bespreekt het allemaal, op een heel persoonlijke en tegelijk luchtige manier.

Ben jij op zoek naar een manier om jouw team naar een hoger niveau te tillen? Wil jij medewerkers die goed in hun vel zitten en met plezier naar hun werk gaan? Wil je een spreker inhuren die thema’s rondom werkgeluk met humor behandelt? Dan is Arianda dé spreker die jij zoekt!

Investeren in werkgeluk van je medewerkers levert je veel op; tevreden en mentaal fitte medewerkers, een goed imago voor je organisatie, minder kosten. Jouw organisatie wordt een plek waar mensen graag en gemotiveerd willen werken!

Powervrouw en ervaren spreker inéén

Een vrouwelijke spreker die jouw publiek actief laat deelnemen en humor gebruikt om belangrijke thema’s aan te kaarten. Arianda zet zich met hart en ziel in voor het verbeteren van levens en draagt zo bij aan het succes van professionals en bedrijven. Ze vertelt haar persoonlijke verhaal over vallen en opstaan in haar zoektocht naar werkgeluk. Ze legt de link met vandaag, de jonge generaties op de werkvloer en technologie zoals AI.

Arianda’s sessie zorgt ervoor dat jouw team zich nog meer bewust wordt van het belang van werkgeluk en hoe dit bijdraagt aan het behalen van doelen. Door het implementeren van haar inzichten en tools zullen jouw medewerkers beter presteren en zich gelukkiger voelen in hun werk.
Spreker plus: Ze werkt graag samen met anderen, ook wanneer ze haar verhaal deelt. Met een uitgebreid netwerk van professionals, zangeressen en acteurs weet ze de juiste ‘touch’ toe te voegen.

Als expert op het gebied van werkgeluk, leiderschap en veerkracht, heeft Arianda honderden lezingen en trainingen gegeven aan diverse organisaties. Als ervaren spreker over deze thema’s neemt ze haar publiek mee. Ze durft de vinger op de zere plek te leggen, óók waar het gaat om keuzes die zij zelf in het verleden heeft gemaakt. Met haar oprechte en authentieke verhaal prikkelt ze haar toehoorders en stimuleert ze hen actief na te denken over en werken aan werkgeluk. 

Investeer in jouw team en boek nu de interactieve inspiratiesessie van Arianda. Zorg ervoor dat jouw medewerkers hun volledige potentieel benutten en verhoog de productiviteit van jouw organisatie met maar liefst 25%!

Verbonden aan sprekersbureau Athenas en trainer bij VIDM communicatienetwerk.

 
Pas op:
 
Een spreker die aanzet tot nadenken en mensen in beweging kan krijgen.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl