Zoek

Arianda.nl

Workshop Timemanagement

Soms heb je het idee dat je zeeën van tijd hebt, soms glipt de tijd door je vingers…

Is dat laatste bij jou het geval? Je bent niet alleen! Veel mensen ervaren stress en overbelasting door een gebrek aan effectief timemanagement. Het niet goed kunnen plannen en organiseren van taken, het stellen van prioriteiten en het omgaan met afleidingen en onderbrekingen kan leiden tot een gevoel van tijdsdruk en onvermogen om taken op tijd af te ronden.

Daarom is er behoefte aan effectieve timemanagementstrategieën om productiviteit te verhogen en stress te verminderen. Wil jij meer gedaan krijgen in minder tijd? Doe dan mee met onze workshop Timemanagement! Leer hoe je jouw taken efficiënt plant en organiseert, prioriteiten stelt en je tijd beter gebruikt.

Bespaar kostbare tijd door het toepassen van bewezen technieken en strategieën. Onze ervaren trainer begeleidt je tijdens deze interactieve workshop en geeft praktische tips om het meeste uit je dag te halen.

Arianda Schepens

Doelgroep
Voor iedereen die efficiënt en zo ontspannen mogelijk bezig wil zijn en tijd zo nuttig mogelijk wil gebruiken. Een leuke en nuttige workshop tijdens trainingsdagen, congressen, bedrijfsevenementen en ondernemersbijeenkomsten. De workshop Timemanagement zeer geschikt voor organisaties die medewerkers willen helpen effectiever om te gaan met hun tijd. Workshop van ongeveer 60 minuten. Geschikt voor 10 tot ca. 25 personen. 

Wat gaan we doen
We gaan aan de slag met planning en strategieën die jou helpen meer uit jouw dag te halen. Je krijgt inzicht, leert over verbetermogelijkheden en we brengen risico’s en valkuilen in beeld.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl