Zoek

Arianda.nl

Trainingsacteur


Arianda is actief trainingsacteur sinds 1998 voor diverse trainingsbureaus, trainingsacteursbureaus en voor zelfstandige trainers. Sinds 2009 geeft ze via de Hebbes Academy trainingen aan andere professionals die zich willen bekwamen tot trainingsacteur. Hiervoor heeft ze het platform detrainingsacteurs.nl geïnitieerd.

Het begon in 1998 per toeval toen een collega haar mee vroeg. Het vak “trainingsacteur” was nog vrij onbekend en net in opkomst, een echte opleiding bestond nog niet. Maar ze had wel direct door dat dit was wat ze wilde!

Acteren heeft ze geleerd bij de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht, en kreeg vervolg-lessen bij de Trap in Amsterdam. Al snel had ze in de gaten dat ze meer nodig had om in trainingen te gaan acteren. Cursussen over feedback ging ze volgen, meelopen met collega’s en trainers. Ze kon al snel aan de slag bij een beveiligingsbedrijf, winkelbeveiliging en winkelpersoneel trainen. Daar is de basis gelegd. Veel kansen kreeg ze er om te ontwikkelen en al snel ging het verder: communicatie-trainingen voor managers kwamen meer en meer in haar agenda. Al snel had ze wekelijks werk als trainingsacteur in veel verschillende soorten bedrijven, instellingen en allerlei soorten trainingen.
In het begin in combinatie met het werk bij het castingbureau en later in combinatie met het trainen van collega’s die zich willen bekwamen in het vak. Rollenspellen, nieuwe mensen opleiden en op die manier intensief en positief bezig zijn het vak. Ook trainers volgen regelmatig haar trainingen om zo het maximale uit de acteur te halen zodra die wordt ingezet tijdens een training.

Soorten trainingen waarin ze ervaren is: communicatie, leiderschap, assessments, verzuimgesprekken, coaching, conflicthantering, crisis management, feedback geven, functionerings- en beoordelingsgesprekken, effectief telefoneren, jezelf presenteren, agressie trainingen, slecht nieuws gesprekken, effectief beïnvloeden, situationeel leiderschap, verkooptrainingen, STARR, verslavingsproblematiek, professioneel positioneren, afspreken en aanspreken, competentiegericht selecteren, communicatiestijlen binnen diverse modellen, onderhandelen, roos van leary etc.

Eerder werkte ze o.a. voor: Stichting rechtspraak (SSR), NOC-NSF, ABN-Amro, ING, Rabobank, ABN-Amro, Friesland Bank, OSR, Achmea, Amersfoortse, KvK, Luchtmacht, Kinderbescherming, Jeugdzorg, Bureau Halt, Politie, Rijkswaterstaat, Arbo-dienst, Start uitzendbureau, AFM, DJI, NS, diverse ministeries, woningcorporaties, basis en middelbare scholen, vele gemeenten, ziekenhuizen en zorginstellingen en diverse universiteiten en hogescholen. Daarnaast nog voor vele andere grote en kleinere instellingen en bedrijven.

Ze werkt gemakkelijk op diverse niveaus door haar grote aanpassings- en inlevingsvermogen, dat werkt drempelverlagend in een groep.

Ze is zelfstandig en nooit ziek 🙂 mocht dat onverhoopt, onverwacht en onwaarschijnlijk maar toch gebeuren… dan kan ze putten uit haar enorme netwerk van gekwalificeerde collega’s zodat zij het werk kunnen overnemen.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl