Zoek

Arianda.nl

Visie

Arianda Schepens

Arianda vindt het belangrijk dat iedereen weet dat je zelf iets kan doen aan je eigen werkgeluk.

Een goed salaris en tafelvoetbalspel zijn helaas niet meer genoeg om je medewerkers gemotiveerd én binnenshuis te houden.

Meer actueel dan ooit is het belangrijk om na te denken over het werkgeluk binnen jouw organisatie. Er is altijd wel iets aan de hand: hoge werkdruk, zeurende collega, weinig vakantiedagen of geen goed uitzicht op je werkplek. Juist in deze zaken is het échte werkgeluk niet te vinden. Werkgeluk creëer je zelf. Werkgeluk heeft 5 pijlers die je kunnen helpen je werkgeluk te vergroten: Talent, Onafhankelijkheid, Personen, Plezier, Stip.
Wordt jouw talent voldoende benut? Ga je het gesprek aan als dat niet zo is? Wat kan je nog meer doen? Wat heb je daarvoor nodig? Wil je een opleiding of training volgen? Wat kan jij zelf doen. Het zit in de mens om graag van waarde te willen zijn. Ben je waardevol voor jezelf, je werkgever of je opdrachtgever? Ga je met plezier naar je werk, en als dat niet zo is, waar zitten de knelpunten? Is je werk zinvol, geeft het je voldoening? Waar kun je wat aan doen en waar niet. Welke pijlers zijn voor jou van belang? Het is belangrijk dat jij de pijlers kiest die voor jou belangrijk zijn.

Een belangrijke boodschap die ze ook wil vertellen is dat het niet altijd perfect hoeft te zijn. Dat je niet alles zelf hoeft te kunnen. Dat je je energie ook kan steken in dingen waar je wel goed in bent. Anderen zijn weer goed in iets anders. Geef en neem die ruimte. Zo neemt ze zelf professionele zangeressen mee met de theatershow. Ze wilde een show maken met mooie liedjes. Helaas heeft ze dat talent niet, anderen wel. En dus kon ze toch deze show maken.
Je hebt niet overal invloed op. Focus op de dingen waar je wel invloed op hebt.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl