Zoek

Arianda.nl

Workshop Blijvend meer Energie

Werkdruk en stress zijn voor veel mensen dagelijkse kost. In veel organisaties speelt het een rol; medewerkers vallen uit, collega’s worden daardoor zwaarder belast, de druk op teams neemt nog verder toe.

Het is belangrijk om de signalen te herkennen en overspannenheid en burn-out te voorkomen. Medewerkers die uitvallen hebben hun eigen gezondheid uitgeput en hebben vaak lang nodig om weer te herstellen. Voor organisaties is uitval is een grote kostenpost. Veel uitval in teams leidt niet zelden tot personeelsverloop.

Leer werkdruk en stress herkennen. Door tijdig te signaleren bied je jezelf de kans om stress te reduceren en ermee om te gaan. Op een manier die bij jou past. Goed omgaan met werkdruk en stress is in alle lagen binnen de organisatie van groot belang. Het is belangrijk om je te realiseren dat de aanpak van stress heel persoonlijk is: wat voor jou werkt is niet een-op-een op een ander van toepassing.

Aan bod komt

  • Wat gebeurt er in je brein en lichaam bij stress?
  • Zie je stress als vijand of zie je ook de positieve kanten?
  • Waar krijg je energie van en wat kost je energie?

Doelgroep
Iedere professional die met werkdruk en stress te maken heeft. Workshop van ongeveer 60 minuten. Geschikt voor 10 tot 25 personen. Krijg inzicht in en grip op stress en werkdruk.

Wat gaan we doen
Je ontdek stressfactoren te herkennen en ermee om te gaan. Wat werkt voor jou om stress te verminderen. Hoe kun jij daar zelf mee aan de slag?

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl