Arianda.nl

Workshop Professioneel Presenteren

presenteren arianda schepens

Vergroot de impact van jouw persoonlijke, unieke talent met de trainers/theatermakers van Hebbes Academy. Waarom zit je aandachtig te luisteren naar de een en val je bijna in slaap bij de ander? Wil jij ook leren om boeiend te presenteren? Gebruik dan de technieken van de Hebbes Academy. Presenteren vanuit je eigen kracht, zodat je je vrij voelt en jezelf kunt zijn, ook voor groepen of de camera.

Inhoud
Bouwen aan je eigen unieke merk. Jij bent uniek, jouw stijl van presenteren en jouw achtergrond is uniek. Hoe kan je dat inzetten? De trainers en theatermakers van Hebbes Academy kunnen je daarbij helpen. Vanuit onze achtergrond als theatermakers en ook als castingdirector; dan heb je 10 min. om op te vallen op een positieve manier. Zonder kunstjes maar met authenticiteit. We gaan op zoek naar wie jij bent, wat je kracht is en hoe je die naar voren kan laten komen.


Doelgroep

Professionals die zichzelf, hun product of organisatie presenteren en daar meer uit willen halen. Jezelf stevig en authentiek presenteren is het halve werk, een goed verhaal is de andere helft. Je komt dan ‘binnen’ bij je luisteraar op emotioneel niveau.

Wat gaan we doen

In onze training Professioneel Presenteren werk je aan de impact die jij hebt als presentator. Ook kijken we naar hoe jij dat doet. Krijg jij tips jezelf nog krachtiger te presenteren. 
 
Aan bod komt

Wat zijn jouw sterke kanten
Je stemgebruik
Je houding 
Interactie met je publiek
Improviseren
Houvast voor succesvol presenteren

Arianda Schepens

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl