Zoek

Arianda.nl

Workshop Werkgeluk

Arianda Schepens, spreker werkgeluk weet dat investeren in werkgeluk loont. Gelukkige medewerkers zijn 37% productiever.

In deze workshop gaan we dieper in op het door ons ontwikkelde TOPPS-model (Met dubbel P) voor het vergroten van werkgeluk. Je gaat aan de slag met wat voor jou belangrijk is. Werk je om te leven, of leef je om te werken? Haal jij plezier uit je werk? In de workshop ontdek jij waarom het loont. Krijg jij energie van je werk, of kost het juist energie? En hoe kan jij dat ombuigen?

Belangrijke pijlers onder werkgeluk zijn:

Talent
Onafhankelijk
Personen
Plezier
Stip

Talent – Kun jij je talent kwijt in je vak? Wordt je talent ook benut of zou je meer kunnen betekenen?

Onafhankelijk – Hoe onafhankelijk/autonoom kun jij je taken uitvoeren? Of heb je te maken met veel onzin-regels en controle?

Personen – Heb je een klik met de personen om je heen? Fijne collega’s of klanten die er toe doen.

Plezier – Haal jij plezier uit wat je doet? Ga jij meestal met een lach op je gezicht naar je werk? Of omdat het moet?

Stip – Is de stip op de horizon inspirerend? Werk je met je bedrijf aan een mooi doel? Vind jij ook dat het er toe doet waar jullie mee bezig zijn?

Waarom aan de slag met werkgeluk?
Uit onderzoek blijkt dat investeren in werkgelukkige medewerkers echt iets oplevert. Voor de medewerkers zelf én voor de organisatie erachter. Medewerkers raken meer betrokken, de kwaliteit van het werk neemt toe, verkopen stijgen. Gelukkige medewerkers zijn innovatiever en vormen creatievere teams. Dit noemen we ‘zachte winst’, het straalt af op het imago van het bedrijf. Ook is er minder verloop, waardoor de kosten van werving en selectie afnemen.

Doelgroep
Deze workshop is gericht op professionals die zelf meer voldoening uit hun werk willen halen. Tijdens de workshop ontdek jij welke pijlers voor jou belangrijk zijn. Workshop van ongeveer 60 minuten. Geschikt voor 10 tot ca. 25 personen. 

Je kunt na het volgen van de workshop binnen je eigen organisatie aan de slag met het vergroten van werkgeluk.

Wat gaan we doen
Je ontdekt wat voor jou belangrijk is om gelukkig te zijn in je werk.  En hoe jij daar zelf mee aan de slag kunt. We duiken samen in de belangrijkste pijlers onder werkgeluk.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl