Search

Arianda.nl

TO BE WHAT YOU WANT TO BE – Het boek

Arianda initieerde en publiceerde het boek TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Dit boek verscheen ter inspiratie en als aanvulling op de gelijknamige theatervoorstelling.

Het boek brengt 19 verhalen samen van mensen die hun persoonlijke ervaringen delen. In elk verhaal wordt teruggegrepen op de thema’s werkgeluk, je hart volgen en ondernemerschap. Wat is je talent, hoe ga je om met tegenslagen en waar ligt je eigen kracht.

Elke achtergrond is anders, toch is er één overkoepelend element: het maken van bewuste keuzes. Soms was de aanleiding hiervoor een burn-out of een ander trauma. Soms ook niet. Hoe elk individu omging met de uitdagingen die het leven op hun pad bracht, lees je terug in deze inspirerende levensverhalen.

Arianda zocht voor deze uitgave naar mensen met levenslef en vroeg hen om hun persoonlijke ervaringen te delen. Zij streeft ernaar zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot het verkennen van nieuwe, gelukbrengende paden.

Een uitgave met oog voor kwaliteit: het boek ‘TO BE WHAT YOU WANT TO BE’ is uitgebracht in full-color en gebonden. De kosten zijn €19,50

Het boek bestellen kan via het contactformulier, geef daar je bestelling aan ons door. Zet bij ‘opmerkingen’ het aantal boeken en het bezorgadres. Je ontvangt binnen 48 uur bericht van ons.

Arianda Schepens spreker werkgeluk

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl