Zoek

Arianda.nl

Origineel bedrijfsuitje organiseren?
Bedrijfstheater over werkgeluk in de toekomst en generatieverschillen op de werkvloer.

Gelukkige medewerkers zorgen voor 25% meer productiviteit en 32% minder verzuim! Wil jij je teamleden een boost geven? Verras je team met een bedrijfsuitje dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan bewustwording met betrekking tot het thema werkgeluk! Wij brengen je met veel enthousiasme  TO BE WHAT YOU WANT TO BE, een interactieve en inspirerende theatershow.

Op zoek naar een originele invulling van je congres, bedrijfsuitje, teambuilding, een jubileum, of ondernemersnetwerk?

Waardering

Het persoonlijke verhaal van keynote spreker Arianda Schepens vormt de rode draad. Arianda neemt je mee in een wonderlijke reis die je langs verschillende werkgebieden leidt. Ze put onder andere uit haar ervaring als opleider, castingdirector en trainingsacteur. Muziek, anekdotes, humor en theater, dat zijn dé ingrediënten waar de spelers van Hebbes Theater in deze voorstelling mee verrassen en ontroeren. 

De theatershow behandelt serieuze thema’s zoals burn-out, ondernemerschap en empowerment. Soms confronterend en ontroerend, vaak luchtig en vermakelijk. Samen met de acteurs/zangeressen van Hebbes Theater staat Arianda garant voor een geweldige en inspirerende bijeenkomst.

Spreker Arianda Schepens heeft al vele bedrijven en congressen geraakt met haar inspiratiesessie over werkgeluk.
Kortom, TO BE WHAT YOU WANT TO BE is het perfecte teamuitje met inhoud. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

De theatershow kan deel uitmaken van een volledig verzorgd programma dat is aan te vullen met op maat gemaakt bedrijfstheater en workshops met onderwerpen als werkgeluk, flexibiliteit, verandering, veerkracht, samen zingen, leiderschap en empowerment.

Ook werk maken van werkgeluk? TO BE WHAT YOU WANT TO BE geeft je een vliegende start!

Werken met plezier is een veelbesproken en belangrijk onderwerp. Je leeft niet om te werken, maar je werkt om te leven. Veel mensen brengen vaak meer tijd door met collega’s dan met hun partner. Werk is meer dan alleen een baan.

Dit besef is de drijfveer voor Arianda Schepens, keynote spreker, theaterproducent en creatief directeur van Hebbes Theater en Hebbes Academy. Ze dacht ooit dat ze weinig kon. Daardoor koos ze lange tijd een pad dat niet het hare bleek te zijn. Ze probeerde er toch – tevergeefs – nog iets van te maken. Tot het moment dat ze het roer omgooide. Ze ging doen wat ze écht wilde, met succes.
Haar fascinerende verhaal begint met een foute beroepskeuze en eindigt in de rol van succesvol ondernemer en verkiezing tot  ‘Beste Opleider van Nederland’ in het trainersvak.

 
spreker werkgeluk flexibiliteit verandering empowerment leiderschap veerkracht

Arianda Schepens is van mening dat werkgeluk een belangrijk aspect is van ons werkend leven. Het gaat er niet om dat alles perfect is. Accepteer dat er altijd zaken zijn die je niet kunt veranderen. Focus je daarom op de dingen waar je wél invloed op hebt en richt je blik op waar je goed in bent. Arianda leeft hier zelf ook naar. Ze herkent en erkent haar eigen talenten. En ze weet ook waar ze een beroep mag en moet doen op anderen. Zo houdt ze van zingen, maar beseft dat haar zangstem vooral geschikt is voor de badkamer. Door samen te werken met professionele zangeressen kan ze toch mooie liedjes in haar show verwerken.

Arianda gebruikt haar ervaring als opleider, castingdirector en trainingsacteur om een inspirerende theatershow te creëren die gaat over werkgeluk en andere belangrijke thema’s zoals burn-out, ondernemerschap en empowerment.

Tegenwoordig is het belangrijk om na te denken over werkgeluk binnen organisaties. Een goed salaris en een tafelvoetbaltafel zijn niet meer genoeg om medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden. Het echte werkgeluk zit in vijf pijlers: talent, onafhankelijkheid, personen, plezier en stip. Deze vijf pijlers komen uitgebreid aan bod in de voorstelling.

Investeren in werkgeluk loont, medewerkers worden betrokken en de kwaliteit van het werk neemt toe. Dit heeft een positief effect op innovatie, verkopen, creativiteit en productiviteit van teams. Het is belangrijk om te kijken welke pijlers voor jou belangrijk zijn en hoe je hierin kunt investeren. Het vergroten van werkgeluk kan leiden tot persoonlijke en professionele groei.

TO BE WHAT YOU WANT TO BE
– Interactieve theatershow
– Voor 50 tot 1500 personen
– Boek met 19 persoonlijke verhalen
– Hoe werkgeluk resultaat verbetert
– Ook Engelsetalige live-vertaling mogelijk
Pas op:
Een voorstelling die aanzet tot nadenken en mensen in beweging kan krijgen.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl