Zoek

Arianda.nl

Talkshow

Beleef een inspirerende en interactieve talkshow van 45-60 minuten over werkgeluk of elk ander onderwerp dat jij kiest! De experts? Die vinden wij voor je! Of misschien heb je zelf een inspirerend persoon voor ogen die je graag aan tafel ziet. Laat het ons gerust weten. We staan sowieso garant voor een leuke en interessante talkshow.

Voorbeelden van experts die boeiend hun ervaringen delen over levensveranderende keuzes zijn de vertellers uit het boek TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Het boek bevat persoonlijke verhalen van mensen die hun hart volgden en hun eigen geluk vonden.

Tijdens deze talkshow zal presentatrice Arianda Schepens in gesprek gaan met enkele personen uit het boek, en dieper ingaan op hun ervaringen en keuzes. Onderwerpen variëren van burn-out, ziekte en verlies tot opvoeding en verslaving. Maar natuurlijk gaat het ook over de weg naar succes, nieuwe wegen en hervonden geluk. Wat is dat nou precies, succesvol zijn en hoe gaat dat vallen en weer opkrabbelen?

Mis deze kans niet om geïnspireerd te worden en meer te leren over het vinden van jouw eigen geluk!

Doelgroep
Elke organisatie die zichzelf een inspirerend en levendig intermezzo gunt tijdens teamdag, congres, bedrijfsuitje, heisessie of welke andere bijeenkomst dan ook.

Wat gaan we doen
We verzorgen een sprankelende live talkshow met interviewgasten die je aan het denken zullen zetten.

Bedankt voor uw bericht!

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
Mocht dat niet gebeuren dan is er iets mis gegaan, bel of mail ons dan gerust.

Hartelijke groet,
Management team Arianda.nl